За нас

Вовед

Termal Comfort engineering e модерна и динамична компанија која успешно се справува со предизвиците на македонскиот пазар па и во регионот. Наш предизвик и цел е да внесеме комфор и удобност во вашите домови со едноставни и модерни решенија. Постојано ги пратиме светските трендови и новите технолошки решенија и во секој момент сме спремни да одговориме на вашите желби и потреби. Нашиот тим се состои од млади и образовани кадри, способни да се справат со предизвикот вашите потреби да ги претворат во функционални и едноставни решенија. Нудиме супериорни производи и сервис со препознатливи карактеристики како и поволни цени за нашите клиенти. Нашата компанија може да се каже дека ја заработи својата репутација како компанија која успешно ги исполнува сите задачи од проектирање и понуда па се до степен на изведба и одржување.

 

picture

Проектирање

picture

Изведување

picture

Сервисирање