Производи и услуги

Наши производи

Квалитетот, ентузијазмот и знаењето на тимот на TermalComfort го прават способeн да ги задоволи сите ваши барање, и да изнајде решение за сите ваши потреби и желби и истите да ги претвори во едноставни и функционални решенија за Вашиот дом. Ние ви нудиме производи со највисок квалитет и врвни стандарти на изработка и монтирање. Големиот број на задоволни клиенти го покажуваат нашиот успех кој го постигна нашата компанија. Задоволните клиенти се одлика на нашата стручност и и квалитет. Нашата компанија може да се каже дека ја заработи својата репутација како компанија која успешно ги исполнува сите задачи од проектирање и понуда па се до степен на изведба и одржување.

 

Греење

Тимот на TermalComfort е специјализиран за воспоставување на комплетни системи за греење.
Ви овозможуваме да ја постигнете идеалната температура во вашиот дом, во зимните периоди, со затоплување кое ќе ги опфати сите ваши простории.

Климатизација

Извршуваме комплетни планови за климатизирање на мали и големи, станбени и деловни објекти. Сето тоа го правиме со голем професионализам, и го изнаоѓаме вистинското решение за вас и вашите потреби.

Соларна енергија

Termal Comfort во своето портфолио на услуги ги вклучи и алтернативните извори на енергија. Нудиме продажба и инсталација на економични соларни системи за индивидуални и индустриски објекти.Вршиме димензионирање на соларните системи во целиот свет односно кој систем треба да биде избран, колкав број на колектори, капацитет на резервоарите, моќност на дополнителното греење.

Водовод

Подготвуваме и извршуваме планови за воспостравување на комплетен систем за водовод. Ваше е да се обратите кај нас, и да ни го препуштите целио процес. Секогаш го изнаоѓаме вистинското решение за вас. Ергономично во целост и квалитетно за најмалку пари.