• picture

  Kursimet e me panele diellore
  e Termal Comfort.

  Dielli është një konstante, burim i pastër i energjisë. Me këtë mbledhësit e energjisë diellore mund të përdoret për ngrohjen e ujit. Këtu ju mund të gjeni se si energjia diellore është "mbledhur".

 • picture

  Apartament ngrohta me më pak para me radiatorė nga Termal Comfort.

  Shumë nuk e dinë se teknikisht, radiatorë të vjetra të konsumojnë më shumë energji se ajo zgjat më shumë të ngrohtë.

 • picture

  Temperatura e arritur të barabartë në të gjithë banesën për të gjithë një para pak Termal Comfort.

  Si do të ndjehet freski e veriut dhe të ajrit të freskët në ditët e nxehta të verës në qoftë se ju nuk e kanë fuqinë e vërtetë të TermalComfort kondicionuar tonë ajrore, dhe në ditë të ftohtë të dimrit ju do të ndjeni ngrohtësinë e diellit egjiptian.

NGROHJE

picture

Ngrohje Complete për shtëpinë tuaj

Ekipi i Ekipit TermalComfort është e specializuar në krijimin e sistemeve të ngrohjes.Të lejojë që të arrijë temperaturën ideale në shtëpinë tuaj, në periudhat e dimrit, ngrohja do të mbulojë të gjitha lokalet tuaja.

PAJISJE HIDRAULIKE

picture

Hidraulik dhe kanalizimeve

Kemi përgatitur dhe ekzekutuar në plan të ngrejë një sistem të plotë të ujësjellësve. Detyra jote është që të na kontaktoni dhe të na bëjnë të dorëzohen të gjithë procesin. Ne gjithmonë gjejnë zgjidhje e drejtë për ju. Ergonomike dhe cilësi për të holla më pak.

KLIMA

picture

Fytyrë e nxehtë e verës me një ajër të kondicionuar të shkëlqyer

Ne bëjmë plane të plotë për ajër të kondicionuar e objekteve të mëdha dhe të vogla, banimit dhe të biznesit. Çdo gjë që bëjmë është me profesionalizëm të madh, dhe gjetjen e zgjidhje e drejtë për ju dhe nevojat tuaja.

ENERGIJA DIELLORE

picture

Në hap me trendet botërore në përdorim ruajtjen dhe racional të energjisë

Termal Comfort në portofolin e saj të shërbimeve përfshijnë burimet alternative të energjisë.. Ne ofrojmë shitjes dhe instalimin e sistemeve ekonomike diellore për objektet individuale dhe industriale. Ne bëjmë ridimensionimin e sistemeve diellore apo se cili sistem duhet të zgjidhet, sa shumë mbledhësit, kapacitetin e rezervuareve, fuqia e ngrohjes shtesë.