Per Ne

Hyrje

Inxhinieri Termal Comfort është kompani moderne dhe dinamike që me sukses të trajtuar sfidat e tregut të Maqedonisë dhe në rajon. Sfida jonë dhe qëllimi është që të sjellë rehati dhe komoditet në shtëpinë tuaj me zgjidhje të thjeshtë dhe modern. Ne vazhdimisht ndjekin trendet dhe zgjidhjet e reja teknologjike në çdo moment ne jemi gati të përgjigjem dëshirat dhe nevojat tuaja.
Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë të rinj dhe të arsimuar, të aftë për të trajtuar nevojat tuaja me sfidën për të kthyer ato në zgjidhje funksionale dhe e thjeshtë. Ne ofrojmë produkte superiore dhe të shërbimit me karakteristika të njohur dhe çmime të volitshme për klientët tanë.
Kompania jonë mund të themi se ajo ka fituar reputacionin e saj si një kompani që me sukses të përmbushur të gjitha detyrat nga dizajni dhe ofertën e deri në nivelet e performancës dhe të mirëmbajtjes.

 

picture

Projekt

picture

Kryej

picture

Shërbim