Produkte & Shërbime

Produktet tona

Cilësi entuziazmin dhe njohuritë e ekipit të TermalComfort bëjnë ato në gjendje të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja, dhe për të gjetur zgjidhje për të gjitha nevojat dhe dëshirat tuaja dhe për të kthyer ato në zgjidhje të thjeshtë dhe funksionale për shtëpinë tuaj.
Ne ofrojmë produkte të cilësisë më të lartë dhe standartit të lartë të prodhimit dhe të kuvendit.
Numri i madh i klientëve të kënaqur treguar suksesin tonë që ka bërë kompania jonë. Konsumatorët e kënaqur janë një tipar i ekspertizën tonë dhe cilësinë.
Kjo mund të thuhet se kompania jonë ka fituar reputacionin e saj si një kompani që me sukses të përmbushur të gjitha detyrat nga dizajni dhe ofertën e deri në nivelet e performancës dhe të mirëmbajtjes.

 

Ngrohje

Ekipi i Ekipit TermalComfort është e specializuar në krijimin e sistemeve të ngrohjes.
Të lejojë që të arrijë temperaturën ideale në shtëpinë tuaj, në periudhat e dimrit, ngrohja do të mbulojë të gjitha lokalet tuaja.

Ajër të kondicionuar

Ne bëjmë plane të plotë për ajër të kondicionuar e objekteve të mëdha dhe të vogla, banimit dhe të biznesit. Çdo gjë që bëjmë është me profesionalizëm të madh, dhe gjetjen e zgjidhje e drejtë për ju dhe nevojat tuaja.

Energjia diellore

TermalComfort në portofolin e saj të shërbimeve përfshijnë burimet alternative të energjisë. Ne ofrojmë shitjes dhe instalimin e sistemeve ekonomike diellore për objektet individuale dhe industriale. Ne bëjmë ridimensionimin e sistemeve diellore apo se cili sistem duhet të zgjidhet, sa shumë mbledhësit, kapacitetin e rezervuareve, fuqia e ngrohjes shtesë.

Pajisje hidraulike

Kemi përgatitur dhe ekzekutuar në plan të ngrejë një sistem të plotë të ujësjellësve. Detyra jote është që të na kontaktoni dhe të na bëjnë të dorëzohen të gjithë procesin. Ne gjithmonë gjejnë zgjidhje e drejtë për ju. Ergonomike dhe cilësi për të holla më pak.