Контакт

Контакт форма

Нашата компанија може да се каже дека ја заработи својата репутација како компанија која успешно ги исполнува сите задачи од проектирање и понуда па се до степен на изведба и одржување.

Контакт

Даниел Радески
дип. инж. во Термичко инжинерство

00389 (0) 70 450 855
00389 (0) 78 386 888
termalcomfortmk@gmail.com

 

Име:


Email

Наслов:

Ваша порака: