Ngrohje

Ekipi i Ekipit TermalComfort është e specializuar në krijimin e sistemeve të ngrohjes.
Të lejojë që të arrijë temperaturën ideale në shtëpinë tuaj, në periudhat e dimrit, ngrohja do të mbulojë të gjitha lokalet tuaja.

 

Radiator

Rregullimin e shtëpisë shpeshherë të ndryshohet mobilje të përgjithshëm, ngjyra që do të blihen qilima të reja dhe perde, dhe përfundimisht edhe të theksohet se radiatorëve e vjetër nuk do të përshtaten imazhit të përcaktimit të reja. Gjithashtu, shumë nuk e di se, teknikisht, radiatorë të vjetra të konsumojnë më shumë energji se ajo zgjat më shumë të ngrohtë deri.

Ngrohje Underfloor

Bagodarejkji ovremenite radiatorëve temperaturës në dhoma të mund të shpejtë të rregulluar. Sipërfaqja e ngrohjes nga ana tjetër ofron një temperaturë konstante dhe temperaturave shumë të ngrohtë në lokalet dhe për këtë arsye të konsumit të energjisë është minimal.

Tags: Ata që do të vendosë kur rinovimin ose ndërtimin e një shtëpie të re për "një zgjidhje e kombinuar, pra një kombinim i disa zgjidhjeve teknike, kur është fjala për ngrohje shtëpinë e tyre do të bëjë një hap i vërtetë në të ardhmen do të sjellë kursime të parave. Ngrohje Kati është veçanërisht i përshtatshëm për shfrytëzimin e energjisë.

Ngrohje Wall

Mur ngrohjes është i pavënë re dhe kryesisht të këndshme. Se dhe romakët e vjetër e dinin ku ishte një trend para 2000 vitesh. Në 10 vitet e fundit, "të ngrohjes nga muret" është duke përjetuar një rilindje të vërtetë.

Radiatorëve të cilat shumë njerëz bodat sytë, murin e ngrohjes shkuar thjesht. Të ngrohjes është marrë në mënyrë të zakonshme nëpërmjet pompë kazan ose ngrohje, por uji nga ngrohje qendrore në sipërfaqen e murit është mezi 85 º C, e cila është e mjaftueshme për temperaturë konstante uniforme në ambientet.

Ngrohje Attic

Për objektet në të cilat produktet tona standarde nuk mund të plotësojnë kërkesat e përdoruesve për të bërë dhe malin e ngrohjes panel në shfaqje të veçantë. Përvoja e mëparshme tregon se ngrohjes panelnoto mund të kryhen shumë fleksibile që të përshtaten në hapësira të ndryshme. Ngrohje Panelnoto është i përshtatshëm për përdorim në ndërtesat ku ka një rrezik zjarri apo shpërthimi sepse panelet nuk përmbajnë pjesë që puna e tyre mund të gjenerojnë elektrike ndez. Përveç kësaj, panelet e tyre mund të kryhet me temperatura mjaft të ulëta operativ i cili nuk do të shkaktojë zjarr apo shpërthim.