Energjia diellore

TermalComfort në portofolin e saj të shërbimeve përfshijnë burimet alternative të energjisë. Ne ofrojmë shitjes dhe instalimin e sistemeve ekonomike diellore për objektet individuale dhe industriale. Ne bëjmë ridimensionimin e sistemeve diellore apo se cili sistem duhet të zgjidhet, sa shumë mbledhësit, kapacitetin e rezervuareve, fuqia e ngrohjes shtesë.