Соларна енергија

Termal Comfort во своето портфолио на услуги ги вклучи и алтернативните извори на енергија. Нудиме продажба и инсталација на економични соларни системи за индивидуални и индустриски објекти.Вршиме димензионирање на соларните системи во целиот свет односно кој систем треба да биде избран, колкав број на колектори, капацитет на резервоарите, моќност на дополнителното греење.